Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

A mám skromný dotaz...kolik jich máte doma a zda čtete náš i cizí tisk...

0 0
možnosti
Foto

;-Duž jen za nadpisR^ ale tohle děšení veřejnosti nemáte dělat... Při představě, že jako táta s mámou každého z každé strany popadnou a ven vynesou... to máme jedenáct.. tu prostě pořád zbývá po zuby ozbrojený ještě jeden a české zemi nastává další dilema...Posbírala bych tedy někoho srdnatého z diskuze... to by mohlo vyjít a bylo by vystaránoR^

1 1
možnosti
MK

Jen malá poznámka: denně k nám přijedou desítky až stovky muslimů z Německa a z Rakouska, o kterých nemáme tušení, co jsou zač! (Údaj potvrdila mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová)

Jiný údaj: muslimové u nás vykoupili převážně od soukromníků řadu dosti velkých pozemků. Jaký je záměr? Kdo je bude využívat? Troufám si tvrdit, že se tam nepostaví kostel a ani synagoga!:-/;-)

5 0
možnosti
LC

Jak vás tak pane blogere čtu, vy patříte k té sortě lidí, která staví protipovodňové hráze hned po povodni, očkovat se necháváte hned jak dostanete chřipku a ruce si zásadně nemyjete, protože žloutenka je léčitelná.

7 0
možnosti
PB

P63e68t20r 57B89ü46r82g96e87r

31. 10. 2017 19:11

Pane autore, když jsem dočetl, napadlo mne bůhvíproč staré české úsloví o tom ptákovi, co kálí do vlastního hnízda. Pak mi došlo, že proto, že Vašem psaní je jen soupis negativních pocitů a osobního znechucení. Nejen že chybí fakta, ale také nevidím žádný nápad, jak chcete ten pro Vás neutěšený stav změnit. Nelíbí se Vám výsledek volby českého národa? Nuže - vychovejte a vzdělejte nás! Za sebe zaručuji otevřenou mysl a jistou míru schopnosti naslouchat[>-]!.

1 1
možnosti

Máte pravdu, pane "ekstrémysta", uprchlíci tu nejsou, jde totiž jen o obyčejné prachsprosté imigranty.

4 0
možnosti
Foto

Nemusíte se bát, že by Okamura nechal v referendu hlasovat negramotné, ti k volbám nechodí a jistě nebudou vyjadřovat svůj názor ani v referendu.

Mnohem zásadnější je, že se má všeobecně za to, že ANO volí méně vzdělání lidé. Můj bývalý kolega, nyní již důchodce podpořil také Babiše, a to má vystudovanou VŠ. Důvod? Dle jeho slov se ODS, kterou vždy volil soustředí jen na lidi v produktivním věku. On jako důchodce již pro ně není důležitý. A to patrně bude důvod, proč Babiše volí starší lidé. Nikdo jiný jim nenabízí alespoň naději na důstojné stáří.

2 0
možnosti
Foto

Píši z tabletu a neumím držet vlákno. Pan Flaška si mysli, že je možné brát migranty, kteří budou dodržovat naše pravidla.

To je možné u Ukrajinců, Mongolů, Rusů, či kýho čerta, ale ne u muslimů. Tak to prostě je.

9 1
možnosti
Foto

Opět již pomnohokráte. Vy máte takovou potřebu něco rychle napsat, že to uděláte i za cenu, že do té diskuse nemůžete vhodně zasáhnout, když, jak sám uvádíte, neumíte držet vlákno. Hlavně něco rychle poslat, hlava, nehlava. A když vám někdo vytkne, že diskuse jen plevelíte, tak se cítíte dotčen. Já tady končím. Protože v momentě, kdy do diskuse vstoupí troll, tak je konec. Trolly nedráždit a nekrmit!

5 1
možnosti
MJ

Právě díky takovým jako vy, dopadly volby jak dopadly. Snůška lží, manipulací, a nadřazenosti.

3 4
možnosti
Foto

Jo,mluvíte mi z duše :-)

Za mě karmička.....R^

A stádo voličů SPD klidně mě mínusujte ;-D

5 10
možnosti
SB

Pan Flaška mi řekl, že nemám psát o jeho vnoučatech.

Ve Vašem případě napíši, že podle fotky jste ještě docela mladý člověk, tak kolem čtyřicítky, a tudíž se můžete připravit třeba na to, že nebude jednou na důchod pro vás, jelikož všechno spolknou výdaje na migranty.

Celý život si budete na důchod platit, a až přijde doba, kdy ho budete potřebovat, protože Vám budou docházet síly, a kdy byste si ho zasloužil, protože jste si na něj celý život dřel a budou za Vámi desítky let poctivé práce, ho prostě nedostanete, jelikož na něj nebude.

To se Vám klidně může stát.

A v roce 2045 nenajíte se tím, že v roce 2017 jste si zahrál na oduševnělého intelektuála.

6 5
možnosti
PT
  • Počet článků 94
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 972x
"Píšu, co si myslím, a myslím si, co chcu..."

                     jiriklabal@seznam.cz