Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67o34s22e11f 35S80u92k

27. 9. 2019 11:14

Také si myslím, že "slepá láska" dětem škodí..A dospělým doma i ve školách musí zůstat v rukách nástroje ke korekci situací, kdy děti zkoumají, co si mohou dovolit..Dobrá výchova i výuka je zodpovědností dospělých a je v jejich společném zájmu..Také si myslím, že děti potřebují hlavně podporu a pochvalu, ale tvrzení, že trestat se vlastně vůbec nemá považuji za zcestné..

0 0
možnosti
Foto

Jiří, díky moc...souzním...jde o zdravou míru všeho a zdravém užívání....učím a to, co se stalo minulý rok...takové změny...ono jdou postupně, ale tak, jak se mi dařilo v letech předchozích děti i rodiče někam směřovat, loňský rok s precedensem a taženími školní inspekce proti školám, které nedovolí používat dětem mobily o přestávkách a také jim nedovolí dělat cokoliv (podle inspekce na to mají právo) se vše tak změnilo...odmítnutí klimatické změny v duších konzumní společnosti (těch rodin na zš druhého stupně) k tomu jen přispělo...možná bychom měli vejít v kontakt, pracuji v tomto tématu s některými poslanci, ale i ti vůbec netušili...a než pochopili, co se děje...jak se propojit?

0 0
možnosti

Výborný blog. Děkuji Vám.

0 0
možnosti



0 0
možnosti

V70á94c84l89a14v 81M36a16c90h

25. 6. 2019 18:48

mají samostatný dějepis nebo jen vlastivědu? pokud si uměl vyrobit a použít dřevěný palcát tak si rozhodně čtyřku nezasloužil

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS