Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komentáře netřeba. Podepisuju každé slovo! Jen bych zdůraznil, jak i vy říkáte, že se nejedná jen sport. Vůbec si nedovedu, že bych měl dnes učit děcka ve škole, nebo dělat mistra na učňáku.

1 0
možnosti
Foto

Pane Jiří, mám dva syny hrající hokej a rozhodně nepatřím k těm rodičům, co by jim foukali bolístky. Mladšího syna si během první sezóny půjčovali týmy o rok i dva starší (+ na hostování na turnaje) a o víkendech běžně hrál za všechny tři družstva. A vyloženě si to užíval. Další rok přišlo nařízení ze svazu, že děti nemůžou během jednoho dne hrát za dva různé ročníky (kvůli přetěžování) a následně i nařízení klubové, že trenéři musí přednostně stavět děti podle příslušnosti k ročníku a ne podle výkonosti. Takže vznikla absurdní situace, že za o rok starší nehrál, ale občas hrál proti o dva či tři roky starším. 8-o Krom toho kluci hrají i hokejbal a tam jim naštěstí nikdo klacky pod nohy neháže.

0 0
možnosti

Celý náš národ umí jen remizovat. Touha vzít svůj osud do vlastních rukou i s rizikem pádu na ústa je v naší zemi ojedinělá. Nikdo se o nic nesnaží a každý spoléhá jen na pomoc od státu.

Těžko pak můžeme chtít, aby sport fungoval jinak.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS